Mentaal centraal

Locatie

Stadsstrand De Kade
Noorderkade, 1823 CJ Alkmaar

Datum

8 September 2019

Tijd

13:00 – 21:30

Mentaal Centraal 2.0

Door onze eigen geschiedenis, weten we hoeveel leeftijdsgenoten worstelen met mentale problemen. Wij willen jongeren en volwassenen uit onze omgeving samenbrengen zodat er ruimte is om elkaar te ontmoeten en hier mogelijk over te praten. Daarbij ligt de nadruk op het positieve en niet het negatieve. We willen mensen die met dezelfde problemen worstelen verbinden en door middel van dit evenement met elkaar in contact brengen. Hierdoor kan er in een relaxte omgeving toch over het onderwerp gesproken worden.

Mentaal Centraal is een tof evenement waarbij allerlei facetten voor een positieve vibe moeten zorgen. Het is een dag waarbij ideeën worden uitgewisseld, gesprekken kunnen worden gevoerd, de bezoeker kan genieten van muziek, sfeer en ambiance en wat vooral een leuke dag moet zijn.

Tijdens deze middag zullen diverse acts, artiesten en optredens te zien zijn die een connectie hebben met het onderwerp. Denk hierbij aan zangers, bandjes, sprekers en dansacts. Zij geven hun creatieve vertaling aan dit onderwerp. Daarnaast zullen er workshops te volgen zijn. Denk aan kunst workshops of lachtherapie. Ook vindt de bezoeker tijdens deze dag diverse stands waar materiaal te vinden is wat in onze ogen past bij onze achterliggende gedachte. Ook voor de ‘reguliere’ bezoeker van de locatie moet dit evenement toegankelijk zijn. Iedereen is welkom.

Ruby van der Kuil zal aanwezig zijn met een stand waar zij aanspreekbaar zal zijn als ervaringsdeskundige bipolariteit, zullen boeken en t-shirts te koop zijn en kunnen deze ook gesigneerd worden.