last man standing 2019

Last Man Standing 2019

Last Man Standing is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door MIND. Zelf doe ik dit jaar ook mee! Maar wat is het, waar is het en waarom is het zo belangrijk?

Hoe werkt het?

Tijdens Last Man Standing worden er palen in het water gezet, alle actie voerders de palen op gestuurd en wordt er zo aandacht gevraagd voor psychische problemen bij jongeren. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk (maximaal 6 uur) op jouw paal blijft staan. Dit jaar vindt de derde editie van Last Man Standing plaats bij Telstar Surfclub in Ermelo.

Waarom?

MIND legt uit: “Met elkaar willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Dat is hard nodig, want een hele generatie dreigt psychisch ongezond op te groeien door o.a. schooldruk en psychische problemen. Met dit bedrag kunnen we voorlichting geven, hulp en advies bieden, openheid bevorderen en de MIND Young Academy op scholen aanbieden. “

Dit doel komt goed overeen met mijn doelen! Zelf ben ik natuurlijk op kleine schaal bezig om openheid en bekendheid te verspreiden en als het even meezit daarmee mensen te informeren zodat ze sneller de juiste diagnose en hulp kunnen krijgen.

Ik voer actie!

Zelf ga ik ook meedoen aan Last Man Standing en daarom haal ik ook zelf zo veel mogelijk geld op voor MIND! Daar kun jij mij mee helpen. Door geld te doneren op >deze< pagina, een t-shirt te kopen (want er gaat per shirt 1 euro naar de actie) of als je heel simpel wilt helpen: deel dit blog om meer mensen te informeren! Helemaal leuk is natuurlijk als je zelf mee doet. In dat geval: tot dan!

8 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

17 april 2019 at 08:57

Wat een goede actie is dit zeg! Ik had er wel van gehoord ( de naam) maar wist verder niet hoe en wat. Goed dat dit er is en aandacht geeft aan en goed dat je mee doet, succes!

17 april 2019 at 09:25

Wat een goede actie zeg. Lijkt me zo heftig om zo lang op een paal te zitten, veel succes!

17 april 2019 at 14:29

Wat goed dat je aan mee doet! Had nog nooit ervan gehoord.

18 april 2019 at 05:33

Wat een goede actie zeg! Ik kende het helemaal nog niet!

Lisanne Pörteners
18 april 2019 at 08:23

Wat een goede actie! Heel veel succes met je deelname!

Francis | Mamazetkoers
19 april 2019 at 09:20

Tof dat je mee doet. Dat je tot het laatste mag blijven staan.

19 april 2019 at 11:48

Heftig, 6 uur lang op een paal staan? Wel een hele goede actie en natuurlijk een goed initiatief om aandacht te vragen voor het belangrijke onderwerp. Heel veel succes. (en misschien een beetje gek, maar de titel deed mij denken aan ‘Burning Man’, wat natuurlijk iets heel anders is).

24 april 2019 at 14:26

Wat een goeie actie voor bewustlmaking. En blijkbaar ook een hele intense. Succes!!!

Leave a reply