Over Mij

Wie ben ik, wat doe ik en wat houd mij bezig?

IMG_1160
Ruby van der Kuil - About me en media uitingen

Ruby van der Kuil

Wie ben ik?

Mijn naam is Ruby van der Kuil, geboren 31-03-1997. Al sinds ik erg klein was wist ik dat ik anders was, maar wilde daar niet zielig door zijn. Ik wilde er iets mee doen! Ik ben in 2017 gediagnosticeerd met een bipolaire 2 stoornis waar ik open over ben en wat ik gebruik om openheid in het algemeen te bereiken. Zo kan ik niet alleen mijzelf helpen, maar ook anderen.

Wat doe ik?

Mijn liefde voor schrijven uit ik op mijn vernieuwde website door het maken van blogs en updates te geven over de boeken die ik schrijf en geschreven heb. Alles wat ik schrijf gaat over de mentale gezondheid en bij mijn boeken is dat in fictieve (verhaal)vorm. Voor nu bestaat mijn geschreven collectie uit:

Verbloemd neemt lezers mee in het leven van mensen met een depressie. Dit boek heb ik geschreven toen ik nog niet bekend was met mijn bipolariteit. Als antwoord op mijn nieuwe diagnose schreef ik kort daarna Spiegelbeeld. Hierin heb ik alle ervaringen gestopt die ik heb opgedaan en om mij heen heb gehoord.

Wat houd mij bezig?

Ik ben veel te vinden op metalfestivals en speel zelf gitaar en piano. Verder schilder, teken en ontwerp ik heel graag. De werkjes waar ik het meest trots op ben, zijn terug te vinden op de homepage of klikt u simpelweg >hier<.

Media

Verder ben ik altijd voorstander van openheid. De reden achter mijn boeken en blogs zijn dat ik minder stigma’s en meer openheid wil bereiken rondom de mentale gezondheidszorg en in mijn specifieke geval rondom de bipolaire stoornis. Daarom zeg ik (bijna) altijd “ja” als er een kans is om in de media mijn verhaal te doen. Mijn media uitingen zijn onder “Over mij” te vinden.